Laadukas kissanhiekkalaatikko säästää purjelentäjän aikaa kissaperheessä

Oletko innokas purjelentäjä, jolla on haasteita saada aika riittämään töiden jälkeen sekä rakkaalle harrastukselle että rakkaille lemmikkikissoille? Tunnetko toisinaan huonoa omaatuntoa siitä, että toinen näistä rakkaista asioista jää auttamatta liian vähäiselle huomiolle? Monelle purjelennosta on tullut elämäntapa, mutta monen kohdalla myös perheen rakkaat kissat ovat tärkeä osa tätä elämäntapaa, mikä aiheuttaa helposti dilemman ajan riittämisen osalta. Tällaisessa tilanteessa kannattaa hankkia tarvikkeita, jotka tekevät kissan hoidosta mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Näin säästät aikaa kissan välttämättömissä hoitotoimissa ja aikaa jää entistä enemmän molemmille rakkaille elämän tärkeimmille asioille! Laadukas kissanhiekkalaatikko on yksi tällaisista tärkeistä kissan tarvikkeita, joten aloitetaan siitä!

Laadukkaan kissanhiekkalaatikon ominaisuuksia

Laadukas kissanhiekkalaatikko on ensinnäkin riittävän korkea, jotta kissanhiekka ei ropisisi niin kovin helposti ympäristöönsä ja jotta siihen mahtuisi riittävän paksu kerros kissanhiekkaa. Toisaalta vanhojen kissojen ja kissanpentujen kohdalla tulee ottaa huomioon myös se, etteivät laidat ole liian korkeat, jotta kissavanhus tai -vauva pääsee helposti asioimaan laatikossa. Jos perheessä on useita kissoja, suositellaan, että kissanhiekkalaatikoita olisi vähintään yhtä monta kuin kissojakin. Usein paljon harrastavissa kissaperheissä on vähintään kaksi kissa, jotta kissat eivät joutuisi olemaan yksin omistajan ollessa harrastamassa. Tällöin myös kissanhiekkalaatikoita kannattaa olla vähintään kaksi.

Erityisen helppohoitoisia ovat erilaiset automaattiset kissanvessat. Ne pysyvät pitkään siisteinä ilman ylimääräistä vaivaa ja sopivat erityisen hyvin kiireiseen harrastavaan perheeseen. Toisaalta ne myös maksavat melko paljon. Moni innokas harrastaja on kuitenkin valmis maksamaan automaattisesta kissanhiekkalaatikosta hieman enemmän, jos tällainen kissanhiekkalaatikko auttaa säästämään aikaa ja vaivaa.

Muista lisävarusteet

Muista panostaa myös laadukkaaseen kissanhiekkalapioon ja etenkin laadukkaaseen kissanhiekkaan! Hyvin paakkuuntuva kissanhiekka auttaa pitämään hajut poissa ja tekee laatikon putsaamisesta helppoa ja nopeaa. Kiireinen purjelentoharrastaja varmasti arvostaa näitä ominaisuuksia – puhumattakaan kissastasi, jonka on mukava asioida siistissä laatikossa! Jos kissanhiekan leviäminen ympäristöönsä tuottaa päänvaivaa, kannattaa laatikko varustaa laatikkomatolla, josta ylimääräinen hiekka on helppo kaataa takaisin laatikkoon.

Mistä laadukas kissanhiekkalaatikko ja lisävarusteet?

Laadukas kissanhiekkalaatikko lisävarusteineen kannattaa tilata Zoo.fi-nimisestä verkkokaupasta. Tilaamalla laatikon ja lisävarusteet verkosta säästät jälleen arvokasta aikaasi ja esimerkiksi kissanhiekan tilaaminen suoraan kotiovelle säästää myös voimiasi, etenkin ellei sinulla ole omaa autoa! Kissan tarvikkeiden vertailu onnistuu helposti ja nopeasti jopa purjelentojen tauoilla, sillä verkkokauppaa voi selata ajasta ja paikasta riippumatta vaikkapa älypuhelimella. Näin aikaa ei mene hukkaan ja kun lennon jälkeen pääsee vihdoin kotiin rakkaiden kissojen luokse, voi illan käyttää hyvillä mielin kissojen ja oman itsen hemmotteluun, kun velvollisuudet on jo hoidettu.

Sona