Parhaat vinkit uuden tapetin valintaan purjelennosta kiinnostuneelle

Purjelennon tuomaa jännitystä ja adrenaliinin huumaa on vaikeaa päästä kokemaan samalla tavalla monessa muussa harrastuksessa. Upeat maisemat, tuulenvire kasvoilla ja tunne siitä, että on täysin vapaa, vievät purjelennosta kiinnostuneet liitämään korkealla taivaalla kerrasta toiseen. Monet purjelentäjät haluavatkin tästä syystä luoda samaa vapauden tunnetta myös kotinsa seinille. Siksipä olemme koonneet tähän artikkeliin parhaat vinkit uuden tapetin valintaan kaikille purjelennosta kiinnostuneille.

Näin valitset oikeanlaisen tapetin

1. Ota huomioon huoneen muoto

Ottamalla huomioon tapetoitavan huoneen muodon voit saada tapetin avulla esimerkiksi pienemmän huoneen näyttämään avarammalta ja suuremman huoneen intiimiltä. Jos haluat sisustaa kotisi seinät tapeteilla, jotka tuovat mieleen purjelennon ja sen tuoman vapauden tunteen, kotona kannattaa suosia tapetteja, jotka tuovat huoneeseen valoa ja avaramman tilan tunnetta.

2. Testaa ennen tapetointia

Pyri kuvittelemaan lopputulos mahdollisimman hyvin ennen tapetoinnin aloittamista – jotkut kuviot ja mallit saattavat näyttää hyvältä kaupassa, mutta kun testaat sitä kotona, se ei välttämättä käykään niin hyvin yhteen kotisi sisustuksen kanssa. Helppo tapa testata tapettia ennen tapetointia on tilata mallikappaleita Kotitapetti-verkkokaupasta. Mallikappaleen avulla näet helposti, miten kuvio tai tekstuuri asettuu huoneen luonnolliseen valoon, sisustukseen ja huoneen muotoon. Kotitapetti tarjoaa runsaasti erilaisia malleja, joiden joukosta voit tilata useampia mallikappaleita kerralla.

3. Tee kodistasi omannäköinen

Voit lukea satoja sisustuslehtiä ja etsiä parhaita vinkkejä kodin tapetointiin, mutta tärkeintä on pitää mielessä, että kodista tulisi tehdä juuri omannäköinen. Ideana ei ole ihastuttaa ystäviä ja muita vierailijoita, vaan tapetoinnin avulla omasta kodista voidaan tehdä sellainen koti, jossa itse viihtyy parhaiten. Jos siis rakastat sitä vapauden tunnetta, jota tunnet joka kerta taivaalla liitäessäsi, anna sen näkyä myös kotisi tapeteissa!

Sona